Lykt P7R oppladbar ES


Art.nr. LL9408R
Minste antall: 10 stk

Dette er en oppladbar håndlykt med hele 1000 lumen. Lykten lades opp ved hjelp av Ledlensers Floating Charge System. Dette er et magnetisk ladesystem, slik at lykten enkelt kan lades uten å fjerne batteriene fra lykten. Du vil ha full kontroll over lyktens status når den lades. I tillegg varsler lykten når den har lavt batterinivå. Lykten lades opp på 5 timer.

Med Advanced Focus System og Rapid Focus kan du stille lyskjeglen fra vid til smalt enkelt med én hånd. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lommelykt skaftets ende.

P7R har tre lysprogrammer: Power, Low Power og Mid Power. Lykten veier 210 gram,og er kun 166 mm lang. Dette er en liten lykt med mye lys som passer perfekt i lommen, i tursekken eller i hanskerommet.

Vekt inkludert batterier: 210g. Driftstid opp til 40 timer. Rekkevidde: 210 m. Leveres med ladesystem, taske og håndstropp.

LED: 1 x Xtreme LED
Lysstyrke: 1000 - 20 lumen
Driftstid: MAX: 40t - MIN: 2t
Rekkevidde: 210 - 40 meter
IP - klasse: IPX4
Lengde: 166 mm
Vekt: 210 gram

Pris 1399,00 kr

Produktfarge

Sort

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Ledlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Material Aluminium
Emballasje Eske
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 180,00 kr

MOMENTI
Longyear

fr. 119,00 kr

Led Lenser
LedLenser K2L

fr. 560,00 kr

Led Lenser
LedLenser P7.2

fr. 209,00 kr

MerxTeam
Sensorlampe LED

fr. 279,00 kr

MerxTeam
Myggfelle med LED lampe

fr. 44,00 kr

Bullet
Helper LED lys med ledning