Lykt T QC ES


Art.nr. LL9802QC
Minste antall: 10 stk

Dette er en håndlykt hvor du kan velge mellom blå, rød, grønn eller hvit lysstråle. Fargen kan enkelt endres ved å vri på lyktehodet, og fargevalg fungerer også når lykten er slått av. Dette er en perfekt lykt der man har behov for flere ulike farger på lyset; her får du alt i én pakke.

Det røde lyset opprettholder nattsynet i mørket, og du kan bruke det til signalisering. Ville dyr vil ikke oppdage det grønne lyset, slik at du ikke forstyrrer de. Det grønne lyset tiltrekker seg heller ikke mygg. Blått lys fungerer godt når du skal følge spor av blod, f.eks til ettersøk av skadet vilt. Det hvite lyset som på en vanlig lykt.

Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lommelykt skaftets ende. Lykten veier 106 gram. Den bruker 3 x AAA - batterier.

LED: 1 x Multicolor LED
Lysstyrke: 140 lumen
Driftstid: MAX: 25 t.
Vekt: 106 gram

Pris 360,00 kr

Produktfarge

Sort

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Ledlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Material Aluminium
Emballasje Eske
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 180,00 kr

MOMENTI
Longyear

fr. 119,00 kr

Led Lenser
LedLenser K2L

fr. 560,00 kr

Led Lenser
LedLenser P7.2

fr. 209,00 kr

MerxTeam
Sensorlampe LED

fr. 42,65 kr

Bullet
Helper LED lys med ledning

fr. 23,70 kr

Bullet
Fluo LED lysstang med klips