Lykt P4 Core 120 lm


Lykt P4 Core 120 lm
Art.nr. LL502598
Minste antall: 10 stk

Dette er den perfekte, praktiske, kraftige pennelykt som passer godt til din skjortelomme. P4 Core er en kompakt, kraftig pennelys med et bredt spekter av program muligheter. Pennelykten har et avansert fokussystem for effektiv og presis flom- og spotbelysning. Inkludert er funksjonelle klips som festes enkelt til skjorte eller bukselomme. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lommelyktskaftet ende.
- Lysstyrke: 120 lumen
- Driftstid: 5-20 timer
- 2 stk. AAA Alkaline 1.5V batterie eller AAA NiMH 1.2 V oppladbart
batteri.
- Rekkevidde: 90 meter
- IP-Klasse: IP54
- Lengde: 150 mm
- 58 g inkluder batteri/39 g uten batteri

Pris 320,00 kr

Produktfarge

Black

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Ledlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Pris: 209,00 kr

MerxTeam
Sensorlampe LED

Pris: 86,00 kr

Bullet
Mars LED minilommelykt

Pris: 42,65 kr

MACMA
Klara  - Lommelykt med 9 lysdioder

Pris: 284,00 kr

GearX
Gear X USB oppladbar lommelykt

Pris: 238,00 kr

XD Collection®
Multiverktøy og lommelyktsett

Pris: 70,00 kr

STAC
Mini-grip LED magnetisk lommelykt