LedLenser P7.2


Art.nr. LedLenser P7.2 -1
Minste antall: 1 stk

Dette er lykten for deg som stiller høye krav! Linsen er utstyrt med Advanced Focus System, slik at du kan velge mellom alt fra sirkelrundt flomlys til skarpt, fokusert lys med over 210 meters rekkevidde. Lysstyrken kan også reguleres. Lykten kan settes i ulike driftsmodus for å tilpasses dine behov. LED High End Power LED. Lengde 130 mm. Vekt 175 g. Lumen 320 lm. Brenntid 50 timer. Strålelengde 260 m. Gullbelagte kontakter.

Pris 560,00 kr

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Led Lenser®

Vi lager lys. Selv i verdens mørkeste kroker. Som et av verdens ledende foretak innen LED-lomme- og hodelyktbransjen er vi som besatt av det. Og mens noen syns at vi allerede produserer verdens beste lykter, tror vi at vi bare står ved begynnelsen. Fordi det fins alltid en idé som er bedre, enn den gode man akkurat hadde og selv den beste kvaliteten kan bli enda bedre. Vi er i besittelse av over 100 patenter for våre innovative ideer. Men det er bare begynnelsen


Vis samtlige produkter fra Led Lenser®
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 180,00 kr

MOMENTI
Longyear

fr. 240,00 kr

Led Lenser
LedLenser NEO

fr. 119,00 kr

Led Lenser
LedLenser K2L

fr. 890,00 kr

Led Lenser
LedLenser Hodelykt H8R

fr. 590,00 kr

Led Lenser
Led Lenser Hodelykt H6

fr. 209,00 kr

MerxTeam
Sensorlampe LED