Multiverktøy Z-Rex,MOLLE Sort


Art.nr. LM831648
Minste antall: 10 stk

Dette er et multiverktøy spesielt utviklet for brann-og redningspersonell. Z-REX har fire viktige verktøy for enhver som arbeider med redning: beltekutter, glassknuser, oksygentanknøkkel og ¼" hex - bitholder. Beltekutteren er utskiftbar, og kan vendes eller erstattes om nødvendig. Verktøyet ligger meget godt i hånden.

Verktøyets lengde lukket er 16,7 cm. Vekt: 47 gram. Leveres med MOLLE - taske.

Funksjoner:
440C vendbar/utskiftbar beltekutter
Oksygentanknøkkel
Tungsten - karbid glassknuser
¼" hex - bitholder

Pris 384,00 kr

Produktfarge

Grå

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Leatherman®

Siden 1983 har Leatherman produsert innovative multiverktøy. I motsetning til andre konkurrerende merker så er Leatherman et ?All American brand?, dvs alle vitale businessenheter som bl.a. produktutvikling og produksjon foregår i USA.

Verktøyene er av aller høyeste kvalitet og svært robuste; derfor kan Leatherman gi en helt unik 25-års garanti som dekker det meste.

Leatherman har et bredt sortiment som passer til de fleste brukere. Om man er profesjonell håndverker, friluftsperson, militær eller en urbanist som bor på hybel og har behov for en verktøyboks i lommeformat, så har Leatherman modellen som passer akkurat deg.


Vis samtlige produkter fra Leatherman®
Material Rustfritt stål
Emballasje Eske
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 525,00 kr

Leatherman
Leatherman Multiverktøy REV

fr. 249,00 kr

Oh Multi Tool

fr. 299,00 kr

Oh Pocket Saw

fr. 299,00 kr

Sagaform
Outdoor Knife

fr. 499,00 kr

Oh Hunting Knife Set

fr. 45,00 kr

MerxTeam
Multikniv