Multiverktøy LEAP Grønn ES


Art.nr. LM831836
Minste antall: 10 stk

Dette er et multiverktøy utviklet spesielt for unge brukere (barn fra 9 år og oppover), og det er designet med sikkerhet som førsteprioritet. Leap har godt grep, og låser på alle verktøy. Multiverktøyet kommer uten knivblad montert, slik at en voksen enkelt kan ettermontere det medfølgende knivbladet når barnet er klar.

Verktøyets lengde lukket er 8,3 cm, og lengden på kniven er 5,5 cm. Vekt: 138 gram.

Funksjoner:
Nebbtang
Vanlig tang
Avbiter-og wirekutter
420HC kniv
Sag
Fjærbelastet saks
Linjal
Pinsett
Flaskeåpner
Phillips - skrutrekker
Liten og medium skrutrekker

Pris 680,00 kr

Produktfarge

Grønn

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Leatherman®

Siden 1983 har Leatherman produsert innovative multiverktøy. I motsetning til andre konkurrerende merker så er Leatherman et ?All American brand?, dvs alle vitale businessenheter som bl.a. produktutvikling og produksjon foregår i USA.

Verktøyene er av aller høyeste kvalitet og svært robuste; derfor kan Leatherman gi en helt unik 25-års garanti som dekker det meste.

Leatherman har et bredt sortiment som passer til de fleste brukere. Om man er profesjonell håndverker, friluftsperson, militær eller en urbanist som bor på hybel og har behov for en verktøyboks i lommeformat, så har Leatherman modellen som passer akkurat deg.


Vis samtlige produkter fra Leatherman®
Material Rustfritt stål
Emballasje Eske
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 525,00 kr

Leatherman
Leatherman Multiverktøy REV

fr. 310,00 kr

Oh Multi Tool

fr. 367,00 kr

Oh Pocket Saw

fr. 386,00 kr

Sagaform
Outdoor Knife

fr. 604,00 kr

Oh Hunting Knife Set

fr. 45,00 kr

MerxTeam
Multikniv