Multiverktøy MUT EODsort ES


Art.nr. LM850032N
Minste antall: 10 stk

Dette er et multiverktøy spesielt utviklet for militært personell som arbeider med eksplosivrydding. EOD er spesialversjonen av MUT, og denne er tilpasset for arbeid med sprengstoff. I praksis betyr dette at EODs tang har en mer tilpasset avbiter/luntetang, i tillegg til en rekke andre funksjoner.

Verktøyets lengde lukket er 12,7 cm, og lengden på lengste kniv er 7,6 cm. Vekt: 317,5 gram. EOD leveres med ?" fastnøkkel med frontsikteverktøy, og MOLLE - taske.

Funksjoner:
420HC kombikniv
Nebbtang
Klemtang for kabelsko og elektriske kontakter
Sag
Utskiftbar kuttekrok
Hammer
Krympetang for fenghette
Boltoverstyringsverktøy
Utskiftbar bronseskrape
Karabinkrok/flaskeåpner
Utskiftbar C4 - syl
Stor bitsholder
#8-32- adapter for pusseverktøy, innvendige- og utvendige gjenger
Utskiftbar 154CM luntekutter
Standard avbiter-og wirekutter

Pris 2480,00 kr

Produktfarge

Sort

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Leatherman®

Siden 1983 har Leatherman produsert innovative multiverktøy. I motsetning til andre konkurrerende merker så er Leatherman et ?All American brand?, dvs alle vitale businessenheter som bl.a. produktutvikling og produksjon foregår i USA.

Verktøyene er av aller høyeste kvalitet og svært robuste; derfor kan Leatherman gi en helt unik 25-års garanti som dekker det meste.

Leatherman har et bredt sortiment som passer til de fleste brukere. Om man er profesjonell håndverker, friluftsperson, militær eller en urbanist som bor på hybel og har behov for en verktøyboks i lommeformat, så har Leatherman modellen som passer akkurat deg.


Vis samtlige produkter fra Leatherman®
Material Rustfritt stål
Emballasje Eske
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 525,00 kr

Leatherman
Leatherman Multiverktøy REV

fr. 310,00 kr

Oh Multi Tool

fr. 367,00 kr

Oh Pocket Saw

fr. 386,00 kr

Sagaform
Outdoor Knife

fr. 604,00 kr

Oh Hunting Knife Set

fr. 45,00 kr

MerxTeam
Multikniv