PC-veske Cab Milano


PC-veske Cab Milano

Velg Variant

Art.nr. 7292826
Minste antall: 1 stk

Fordelen med et skinnprodukt er at det bare blir finere med tiden, og denne vakre lærvesken er akkurat det du trenger! På forsiden finnes en åpen lomme, på innsiden en mobilholder, 2 pennholdere og en større lomme som kan lukkes med glidelås. Innsiden har nok plass til alle tenkbare ting. Du har god plass til laptop eller nettbrett opptil 15 tommer. Vesken har en kraftig lærreim og håndtak for å enkelt bære i hånden eller over skulderen. Følelsen, duften og utseendet på dette høykvalitetslæret er vanskelig å slå!

Pris 1982,00 kr

Produktfarge

Cognac

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Carlobolaget

Carlobolaget har jobbet med vesker og skinnprodukter i snart 100 år. Reisen deres begynte med håndverk og det var slik de lærte alt om kvalitet. Vesken din sier mye om deg og hvem du jobber for. Å matche riktig stil, størrelse og funksjon for en vanlig arbeidsdag eller et nytt eventyr, det er den vanlige hverdagen på Carlobolaget.


Vis samtlige produkter fra Carlobolaget
Størrelse 41x29x12 cm
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Pris: 763,00 kr

Stormtech®
Oasis BackPack

Pris: 861,00 kr

Securipak Anti-theft PC-ryggsekk

Pris: 933,00 kr

Stormtech®
Nomad Backpack

Pris: 1324,00 kr

Stormtech®
Norseman Backpack

Pris: 626,00 kr

Guardit 2.0 PC-ryggsekk

Pris: 1154,00 kr

Stormtech®
Madison Backpack