Datafodral 15 tum


Art.nr. 7774310
Minste antall: 1 stk

Vi är mer och mer på resande fot och lämnar sällan våra datorer eller andra skärmar hemma, När du reser med Carlobolagets sleeves så är din Ipad eller dator snyggt och säkert förvarad i en elegant skinn sleeve, Den finns tillgänglig i storlekarna 10, 13 och 15 tum samt i 3 färger, Svart, Brunt och Cognac. Prata gärna med oss om en kundprofilerad kartong som ytterligare höjer produktens värde

Pris 978,00 kr

Produktfarge

Svart

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Carlobolaget

Carlobolaget har jobbet med vesker og skinnprodukter i snart 100 år. Reisen deres begynte med håndverk og det var slik de lærte alt om kvalitet. Vesken din sier mye om deg og hvem du jobber for. Å matche riktig stil, størrelse og funksjon for en vanlig arbeidsdag eller et nytt eventyr, det er den vanlige hverdagen på Carlobolaget.


Vis samtlige produkter fra Carlobolaget
Storlek 35x25x2 cm
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 713,00 kr

Stormtech
Nomad Backpack

fr. 1104,00 kr

Stormtech
Norseman Backpack

fr. 594,00 kr

Stormtech
Trinity Backpack

fr. 849,00 kr

Stormtech
Madison Backpack

fr. 594,00 kr

Stormtech
Cupertino Backpack

fr. 492,00 kr

Stormtech
Nomad Daypack