Clifton Kontorveske


Art.nr. 530110
Minste antall: 1 stk

Cliftonserien får enda et tillskudd i form av denne svært praktiske kontorvesken, som i prinsippet kan romme alt som finnes på et skrivebord. Innsiden er delt inn i to rom for datamaskin, nettbrett og dokumenter opptil 17", samt to mindre rom for penner, etc. På utsiden er det to veldig praktiske mindre rom. Vesken har en avtakbar, justerbar skulderrem og doble håndtak på toppen. På den ene siden henger an avtagbar adresselapp. Denne vesken er laget av canvas med detaljer i kunstskinn, og kommer til å eldes på en vakker måte.

Pris 499,00 kr

Produktfärg

Svart

Logomerking


Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Vinga of Sweden

Vinga of Sweden fokuserer på smarte og stilige produkter for hjem og friluftsliv. Design, funksjonalitet og miljø er det som styrer prosessen med å utvikle nye produkter og gaver til ansatte og kunder på bedrifter. Produktene kommer alltid pent pakket. Vinga skaper minner!


Vis samtlige produkter fra Vinga of Sweden
Levering 1-2 dagar utan tryck.
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Vinga of Sweden
Gavekort Nobel

fr. 179,00 kr

Vinga of Sweden
Aego Vase

fr. 119,00 kr

Vinga of Sweden
Magnetiske Brett York

fr. 399,00 kr

Vinga of Sweden
Stekeplate

fr. 419,00 kr

Vinga of Sweden
Kockset Kaiser

fr. 1599,00 kr

Vinga of Sweden
Knivsett Kaiser