Cab Secure 6 kort


Art.nr. 61-120
Minste antall: 1 stk

Vil du ha en sikker, men samtidig stilsikker lommebok? CAB Secure er en ny serie lommebøker spesielt produsert for å beskytte dine betalingskorts RFID-chips fra skimming. "Det spesielle aluminiumsetuiet i lommeboken fungerer som en beskyttelse for dine kort ved et skimmingforsøk og hindrer at angriperen får tilgang til dine kortopplysninger. Lommeboken har plass til inntil 8 kort som med et klikk blir lett tilgjengelige og samtidig beskytter kortet fra å bøyes eller brekke." Velg aluminiumsetui eller et vakkert skinn som holder stilen i mange år fremover.

Pris 497,00 kr

Produktfarge

Brun

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Carlobolaget

Carlobolaget har jobbet med vesker og skinnprodukter i snart 100 år. Reisen deres begynte med håndverk og det var slik de lærte alt om kvalitet. Vesken din sier mye om deg og hvem du jobber for. Å matche riktig stil, størrelse og funksjon for en vanlig arbeidsdag eller et nytt eventyr, det er den vanlige hverdagen på Carlobolaget.


Vis samtlige produkter fra Carlobolaget
9,6x6x1,4 cm
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 129,00 kr

Harvest
Card Holder

fr. 22,00 kr

MerxTeam
RFID-kortholder

fr. 59,00 kr

MerxTeam
RFID kortholder med klemme

fr. 1330,00 kr

Carlobolaget
Kabinveske Cab Köpenhamn

fr. 1497,00 kr

Carlobolaget
Reiseveske Medium Cab Köpenhamn

fr. 360,00 kr

Carlobolaget
Cab 360 Trolley