Wallet


Art.nr. CCYWA-1
Minste antall: 10 stk

Dette er en praktisk lommebok av vannavstøtende, flekksikkert TPU-laminert Oxford Nylon-tekstil. Lommeboken har helsveisede sømmer,- ingen sømmer. Den har to synlige, og to skjulte kredittkortlommer. En lomme med plass til sedler i full lengde.

Pris 200,00 kr

Produktfarge

Sort / Blå

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Cocoon®

Cocoon TravelSheets, og Sleeping Bags er resultatet av livslang erfaring innen reise. Historien begynner i 1989 med et klumpete, sammensydd, laken i bomull laget av grunnleggeren Daniel Salt.

?

Siden da har Cocoon vært gjennom forbedring og perfeksjonering som har ført til dagens vide kolleksjon av spesielt utviklede lakenposer av høy kvalitet og funksjonalitet som gjør dem til ideelle følgesvenner for eventyrere, reisende og fjellklatrere.


Vis samtlige produkter fra Cocoon®
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 129,00 kr

Harvest
Card Holder

fr. 22,00 kr

MerxTeam
RFID-kortholder

fr. 59,00 kr

MerxTeam
RFID kortholder med klemme

fr. 53,00 kr

XD Collection
Anti-skimming beskyttelse kort

fr. 250,00 kr

Fredrikssons
Lommebok eksklusiv

fr. 33,00 kr

Marksman
Adventurer RFID kortholder