Paradiver Light ryggsekk - small


Paradiver Light ryggsekk - small

Velg Variant

Art.nr. 74774-1924-1
Minste antall: 1 stk

Paradiver Light har blitt oppfrisket med estetisk kontinuitet og bedre funksjonalitet, og er nå full av nye og optimaliserte funksjoner og modeller. Denne suksesskolleksjonen er nå lettere enn tidligere, og den har et moderne og nytt utseende som viderefører den ikoniske originalen samtidig som det er oppdatert med en ny og sporty fargepalett.

Pris 575,00 kr

Produktfarge

Jeansblå

Logomerking


Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Samsonite

Da Jesse Shwayder grunnla Samsonite® i 1910, hadde ikke alle muligheten til å reise rundt og se verden – det var forbeholdt de godt bemidlede. Siden det var så eksklusivt å reise, var alt preget av høy kvalitet, fra transporten til servicen og tilbehøret man brukte for å ta med seg eiendelene sine. Samsonite er ett av de originale merkene innen reise, og selskapet har fortsatt å utvikle håndverk og innovasjon de siste 100 årene for å lage stilige, høykvalitetsløsninger for reisende rundt om i verden.

I dag leder Samsonite fortsatt an i bagasjemarkedet, og kjerneprinsippene er de samme. Selskapet videreutvikler Shwayders visjon globalt ved å tilby design og innovasjon i alle produktkategorier til alle forbrukergrupper.


Vis samtlige produkter fra Samsonite
Størrelse 40 x 34 x 17 cm
Materiale Non PU coated 300 D Polyester with Teflon® Fabric Protecto
Volum 16 L
Vekt 0.5 kg
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

tilbud 246,00 kr

MOMENTI®
K2 Backpack

tilbud 196,00 kr

MOMENTI®
Hydration

tilbud 229,00 kr

NYXX®
Fit

tilbud 508,00 kr

Stormtech®
Cascade Backpack 35L

tilbud 678,00 kr

Stormtech®
Oasis BackPack

tilbud 814,00 kr

Stormtech®
Nomad Backpack