Dataväska Cab Lund


Art.nr. 7772010
Minste antall: 1 stk

Cab Lund är en serie produkter anpassade för datorer, Det finns ryggsäck, dataväska och 3 storlekar av sleeves. Materialet är polyester och är tillverkat i ett mönster som kallas Herringbone, Dataväskan har både handtag och axelrem, öppning baktill för att fästas vid ditt trolleystativ, framtill finns det 2 fickor med blixtlås, invändigt möts vi av 2 praktiska fickor på ena sidan och vadderat dataficka för din 15 tums dator

Pris 378,00 kr

Produktfarge

Svart

Logomerking


Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Carlobolaget

Carlobolaget har jobbet med vesker og skinnprodukter i snart 100 år. Reisen deres begynte med håndverk og det var slik de lærte alt om kvalitet. Vesken din sier mye om deg og hvem du jobber for. Å matche riktig stil, størrelse og funksjon for en vanlig arbeidsdag eller et nytt eventyr, det er den vanlige hverdagen på Carlobolaget.


Vis samtlige produkter fra Carlobolaget
Storlek 42x30x7 cm
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 180,00 kr

MOMENTI
Kajaani

fr. 213,00 kr

MOMENTI
Cherokee

fr. 312,00 kr

MOMENTI
Underground

fr. 362,00 kr

MOMENTI
Newark

fr. 372,00 kr

MOMENTI
Amarillo

fr. 725,00 kr

MOMENTI
JFK