Dataväska 13 tum Cab Florens


Art.nr. 7776210
Minste antall: 1 stk

Cab Florens dataväska, finns för både 13 och 15 tums datorer. Tillverkad i finaste och mjukaste skinnet, väskan bär du i handtaget eller axelremmen som medföljer, på framsidan finns en lång ficka med blixtlås och på baksidan finns även där en lång ficka med blixtlås. enkelt att sätta väskan på din resväska med hjälp av läderbandet som håller väskan på plats, invändigt möts du av modern randigt foder, fack på ena sidan datafack på andra sidan ,här finns även en lång ficka med blixtlås

Pris 1198,00 kr

Produktfarge

Svart

Logomerking


Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Carlobolaget

Carlobolaget har jobbet med vesker og skinnprodukter i snart 100 år. Reisen deres begynte med håndverk og det var slik de lærte alt om kvalitet. Vesken din sier mye om deg og hvem du jobber for. Å matche riktig stil, størrelse og funksjon for en vanlig arbeidsdag eller et nytt eventyr, det er den vanlige hverdagen på Carlobolaget.


Vis samtlige produkter fra Carlobolaget
Storlek 37x27x6 cm
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 190,00 kr

MOMENTI
Kajaani

fr. 229,00 kr

MOMENTI
Cherokee

fr. 328,00 kr

MOMENTI
Underground

fr. 394,00 kr

MOMENTI
Amarillo

fr. 378,00 kr

MOMENTI
Newark

fr. 757,00 kr

MOMENTI
JFK