Cabintrolley CAB Porto


Cabintrolley CAB Porto

Velg Variant

Art.nr. 8340210
Minste antall: 1 stk

En cabinväska i "Ryanair-storlek" med snygg design, 4 dubbelhjul som rullar lätta på alla underlag samt kombinationslås. Justerbart handtag samt ett bärhandtag. Resväskan är lättpackad med den praktiska inredningen, fickor, uppdelningar och remmar gör att du enkelt kan organisera dina saker och hålla de på sin plats tills ni nått er destination. Material ABS/PC.

Pris 808,00 kr

Produktfarge

Svart

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Carlobolaget

Carlobolaget har jobbet med vesker og skinnprodukter i snart 100 år. Reisen deres begynte med håndverk og det var slik de lærte alt om kvalitet. Vesken din sier mye om deg og hvem du jobber for. Å matche riktig stil, størrelse og funksjon for en vanlig arbeidsdag eller et nytt eventyr, det er den vanlige hverdagen på Carlobolaget.


Vis samtlige produkter fra Carlobolaget
Størrelse 55x40x20 cm
Volum 30 L
Vekt 2.8
Prisinformasjon Leveringstid (hvis oppgtitt) er uten trykk hvis ikke annet er nevnt. Leveringstiden er inn til vårt lager. Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkkostnad forutsetter en trykkferdig original. Trykk og broderingsprisen er omtrentlig og vi må se sjekke trykkmotivet med tanke på utforming, farge og strørrelse. Du vil få korrekt pris samt leveringsdato ved svar på din forespørsel.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Pris: 889,00 kr

MOMENTI®
La Guardia

Pris: 4385,00 kr

C-lite Koffert 4 hjul

Pris: 3680,00 kr

C-lite Koffert 4 hjul

Pris: 4150,00 kr

C-lite Koffert 4 hjul

Pris: 3915,00 kr

C-lite Koffert 4 hjul

Pris: 3132,00 kr

C-lite Koffert 4 hjul