Vårer produkter og tjenester

Design

Hos oss får du all hjelp du trenger til å profilere din bedrift utad, enten det gjelder logoer, trykksaker, brosjyrer, flyveblad, DM eller kontortrykksaker. Vi bistår også med webdesign og logoutvikling.

Logomerking

Å logomerke produkter med deres logo/budskap kan gjøres på mange ulike måter. Vi har produksjon i eget hus og besitter god kompetanse i å finne den beste metoden for logomerking av ulike produkter. Vi veileder deg for å finne det beste uttrykket til målsettingen deres.

Nettbutikk

Vi er opptatt av kunden og dekke kundens behov. Vi skreddersyr nettbaserte løsninger som passer til deres bedrift. Vi holder lager i eget hus og distribuerer etter egne ønsker.

Rådgiving

I jungelen av alternativer finner vi, gjerne sammen med deg, frem til akkurat det som sørger for at mottaker får ønsket inntrykk av deg og det du ønsker å profilere/selge. Vi er til enhver tid oppdatert på trender, produktnyheter og miljøkrav, og samarbeider med et stort nettverk av produsenter i inn- og utland.Våre varemerker

Hos oss finner du mange velkjente varemerker innen profileringsbransjen. Vi utvider regelmessig sortimentet vårt med flotte nye varemerker som kundene ønsker.

Unike produkter til fantastiske priser

Klikk på et av varemerkene våre for å se alle de fantastiske produktene som tilbys. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Nyheter

Reklameballong - Glossy 33 cm i diam
Reklameballong - Glossy 33 cm i diam

Reklameballonger - en uslåelig budskapsbærer! Ballonger er det perfekte stedet for...

Pris: 2,38 kr

C TWO
LED QI charger bamboo
LED QI charger bamboo

En stilig Bamboo QI-lader med LED-belyst og gravert logo. En moderne og miljøvennl...

Pris: 188,00 kr

Ballongpinner av kartong 100% BIO
Ballongpinner av kartong 100% BIO

Miljøvennlig og 100% nedbrytbart. 18 cm lång

Pris: 1,40 kr

Til en halvvegg 3 meter bred.
Til en halvvegg 3 meter bred.

Inneholder 2 holdere og 3 meters stag.

Pris: 592,00 krPersonlig samarbeid

I et tøffere forretningsklima med global konkurranse blir personlig service avgjørende. Det holder ikke å bli lagt merke til, du må bli likt også. Derfor må du velge de riktige produktene for markedsføringen din.